Show simple item record

dc.contributor.authorWoodman, Alpheus Grant
dc.contributor.authorNorton, John Foote
dc.date.created2022
dc.date.issued1914
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12053/1041
dc.descriptionKopia cyfrowa, oryginał: 4th ed. rev. and rewritten. - New York : John Wiley & Sons ; London : Chapman & Hall, 1914pl
dc.language.isoenpl
dc.publisherAkademia Wychowania Fizycznego im. Bronisława Czecha (Kraków). Bibliotekapl
dc.rightscc-notpl
dc.subjectCHEMIApl
dc.subjectHIGIENApl
dc.subjectPOWIETRZEpl
dc.subjectWODApl
dc.subjectŻYWNOŚĆpl
dc.subjectZDROWIEpl
dc.subjectKORELACJApl
dc.subject.otherhigiena-dietetyka-pielegnacja-cialapl
dc.titleAir, water, and food : from a sanitary standpointpl
dc.typeBookpl
dc.date.accessioned2022-09-26T08:26:41Z
dc.date.available2022-09-26T08:26:41Z


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record